Over ons

 

De Actuele Documentatiebank stopt per 1 januari 2021. De databank blijft beschikbaar tot 1 april 2021. Dit betekent dat de website tot die datum nog te raadplegen is, maar dat de dossiers vanaf 1 januari niet worden aangevuld met nieuwe informatie.
Alle abonnees zijn hierover schriftelijk geïnformeerd. Heeft u vragen hierover? Neem dan contact op met onze helpdesk via helpdesk@nbdbiblion.nl.

 

De Actuele Documentatiebank bestaat uit kant en klare dossiers over allerlei onderwerpen. De inhoud van de dossiers wordt regelmatig aangevuld en er komen  vaak nieuwe dossiers bij.

Ieder dossier bestaat uit:

  • Een korte uitleg over het onderwerp.
  • Allerlei artikelen over het onderwerp. Deze artikelen zijn afkomstig uit tijdschriften en dagbladen.
  • Een literatuurlijst. Je kunt deze boeken vinden of aanvragen in de openbare bibliotheek of bij de mediatheek in je school.
  • Websites met nog meer informatie, foto's en films die passen bij het onderwerp.
  • Foto's van het ANP (Algemeen Nederlands Persbureau).

LET OP!

Voor het samenstellen van de tips in de Actuele Documentatiebank maakt Stichting NBD Biblion gebruik van diverse bronnen. Wij denken dat het gaat om de meest actuele, juiste en duidelijke informatie. Stichting NBD Biblion kan echter niet instaan voor de juistheid van de
aangeboden informatie en is in geen geval aansprakelijk voor enige directe en indirecte schade als gevolg van of in verband met het gebruik van de, via de Actuele Documentatiebank ter beschikking gestelde, informatie. Bekijk ook onze algemene voorwaarden

De Actuele Documentatiebank is alleen volledig  te bekijken in de openbare bibliotheek of in de mediatheek op jouw school.  Vraag naar de mogelijkheden.